Over ons

Samenwerking met Van Dessel

Affirmo is met meer dan 90 jaar ervaring in het verzekeren van ondernemingen en particulieren een gevestigde waarde in de Gentse verzekeringswereld. Om onze groeiambities ook in de rest van Vlaanderen waar te maken, zijn we op zoek gegaan naar een strategische partner die net als wij een familiaal karakter heeft en focust op expertise en kwaliteit. Van Dessel Insurance Brokers past perfect in dit profiel.

Deze verzekeringsmakelaar met hoofdzetel in Berlaar neemt een belang in Affirmo, waarmee we onze toonaangevende positie verstevigen. Als klant profiteert u voortaan van de knowhow en slagkracht van één van de grootste spelers op de markt. Tegelijk kunt u op de persoonlijke en lokale
service van uw vertrouwde makelaar blijven rekenen. Affirmo blijft immers gevestigd in Gent en zal verder geleid worden door Marc en Magali Delens en Robert Verheyden.

Over Affirmo

Wij zijn onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Wij hebben een jarenlange ervaring en servicen industrie, kmo & particulier.

Wij hebben een partnership met eersterangs verzekeringsmaatschappijen en kredietinstellingen. Bij hen kunnen we onderhandelen over een optimale verhouding tussen risicodekking en prijs.

Als we advies geven rond sparen en pensioenplanning dan is dit alleen onder het motto “Safety First”

A tailor-made job with a personal touch

Wij stellen hoge eisen aan de service die wij onze klanten bieden. Bij onze medeverwerkers kunnen we rekenen op efficiëntie, dossierkennis en technische expertise.

De klant vindt bij Affirmo hulpvaardigheid en luisterbereidheid.

Wij hebben geïnvesteerd in een performant IT-platform dat ons toelaat om onze dossiers vlot te beheren en voldoende tijd vrij te houden voor vooruitstrevend en creatief maatwerk.

AssurMiFID-gedragsregels