Nieuws › Verzekeringsmakelaar Affirmo

Nieuws

Sparen met rendement & absolute zekerheid

18 mrt '11 - Sparen/pensioen

Sparen met rendement & absolute zekerheid

De spaarverzekering is een middel bij uitstek om centen die men niet ten alle tijde aanspreekt, veilig te beleggen en met een toprendement. U verwacht dat daarenboven de kosten zo laag mogelijk zijn, wel wij hebben het geknipte produkt voor u.

INVEST FOR LIFE van de maatschappij Allianz steekt er met kop en schouders bovenuit als we van rendement en veiligheid spreken. In deze materie is een individueel voorstel en een persoonlijk, discreet gesprek, het middel bij uitstek om hierop dieper in te gaan. Kontakteer ons gerust om dit te organiseren. U vindt alvast een technische fiche over Invest For Life in de rubriek Downloads

Reisverzekering

07 apr '10 - Vrije tijd

Reisverzekering

We kijken allemaal het hele jaar uit naar onze vakantie, een periode van ontspanning en plezier. En als het moment dan aangebroken is, komt het erop aan met volle teugen te genieten. Jammer genoeg doen er zich al eens vervelende situaties voor. Vooral als je op reis gaat. Je bagage kan verloren raken, je kunt een auto-ongeval hebben in het buitenland, misschien moet je je verblijf wel op het laatste nippertje annuleren.